PClinic Ergonomische Tabouret “BraveHeart”

150109
Bestel
  • Beschrijving

De Tabouret “BraveHeart” van P Clinic is de meest luxe en ergonomische Tabouret die je jezelf kan bedenken voor jouw werk omstandigheden.

Het zadel systeem is een systeem die jou in alle zit situaties mee laat swingen, ga je naar rechts dan gaat je zadel mee naar rechts ….ga je naar links dan gaat je zadel mee naar links zonder enige tegendruk wat een wonderbaarlijk gevoel geeft dit in je bekkenbodemspieren.

Je hele ruggenwervel vormt zich in de meest ideale stand

Terwijl je zit op de “BraveHeart” blijf je toch in beweging en train je bovendien je romp ondersteunende spieren.

Door de vorm van de “BraveHeart” zitting staan je heupen in een open en ontspannen positie, hierdoor neemt je wervelkolom automatisch de natuurlijke S-vorm aan.

In deze positie belast je jouw rug in zittende houding het minst en blijven je wervels en tussenwervelschijven in optimale conditie, zo heb je het minste kans op blessures.

Door je voeten op de ring te plaatsen ga je je romp ondersteunende spieren gebruiken, en balanceer je vrij in alle richtingen.

De balans voet ring  zorgt ervoor dat de bewegingen worden gedempt en makkelijk controleerbaar blijven.

Het zwarte ABS onderstel is zeer sterk voor een veilige zit.

De “BraveHeart” van P Clinic is een ergonomische werkstoel voor vele toepassingen waar je in combinatie met een behandelstoel, de hele dag comfortabel op kunt werken.

De combinatie van een “BraveHeart” en een kappersstoel vormen bovendien de optimale dynamische werkplek in de kapsalons.

Door het unieke aerodynamische voetvlak wordt zitten en werken tegelijkertijd genieten.

Hoogste zitstand 85 cm.

Laagste zitstand 65 cm.

Breedte zadel achterkant 40 cm.

Breedte zadel voorkant 18 cm.

Diepte zadel zitvlak 35 cm.

Gedeeld zadel zitvlak.

Met 5 gelagerde laminaat wielen.

Garantie: 36 maanden.