Behandelstoelen Voetverzorging

U vind bij ons een breed assortiment aan behandelstoelen voor de pedicure salon. Wij hebben behandelstoelen in verschillende prijsklasse, dus voor elk budget is er een passende behandelstoel.
U kunt met al uw vragen bij ons terecht, en zullen u helpen met het uitzoeken van onze behandelstoelen, zodat u alle informatie en functies van de behandelstoelen weet. Zodat het voor u makkelijker wordt om een keuze te maken.

!
Behandelstoel-200011

Behandelstoel "Dizzy" Wit

Bij deze stoel is het rug en voet gedeelte verstelbaar naar de gewenste positie. Kleur: Wit

200010

Pedicure Behandelstoel La Gazelle Wit

Deze behandelstoel is wel heel erg luxe te noemen, de behandelstoel heeft gescheiden beendelen die bovendien op uw klant af te stellen zijn.
Deze stoel is 360 graden draaibaar op zijn as.
Ook kan deze behandelstoel gazelle maar liefst t/m 85 cm in hoogte versteld worden.
De armdelen kunnen heel makkelijk naar achteren weggedraaid worden, en het hoofddeel kan op de lengte ingesteld worden. Deze behandelstoel La Gazelle kan geheel in de ligstand.

Pedicurestoel110093

PEDICURE BEHANDELSTOEL "PODO SPLENDIA"

Deze Splendia stoel is verkrijgbaar in diverse kleuren.
Deze behandelstoel kan hydraulisch omhoog/omlaag en is 360 graden draaibaar.
De been delen en het rug gedeelte zijn verstelbaar

Wordt standaard geleverd op stel pootjes en kan tegen een meerprijs van € 49,95 excl. btw op wieltjes met rem geplaatst worden. Door deze uitbreiding kan de behandelstoel "Splendia" makkelijk verplaatst worden voor bijv. de grote schoonmaak.

U kunt ook de luxe geheel verstelbare tabouret "Splendia" meebestellen in dezelfde kleur voor € 199,00 ( Normale prijs € 259,00 excl. btw )

Deze tabouret kunt u in hoogte, rug/lendesteun en bekken/kantel verstellen, voor de ideale werkhouding. 
Hij heeft Rubber gevoerde wielen ( geschikt voor laminaatvloeren ) en een aluminium onderstel.

1578

Pedicure Behandelstoel "CARERA" WIT

Prachtige stoel met multi functie bediening.
3 motoren ( hoogte, rug en kantelstand )
Beendelen hydraulisch.
Optie voor Voetpedaal.

100266

Pedicure Behandelstoel "SAN DIEGO"

Deze stoel heeft 5 motor functies.
Motor functie 1. voor Hoogte, 2. Rug gedeelte, 3 en 4 voor elk Been deel en 5 functie voor Kantel stand. Armleuningen zakken mee met Verstellen Rug gedeelte. Kleur: Wit.

100260

Pedicure Behandelstoel "RANCHO"

Pedicure Behandelstoel "RANCHO"
Uitschuifbare ( dus ook afneembare ) Hoofdsteun, Hydraulisch in hoogte verstelbaar, Stoel kan draaien, maar ook vastgezet worden, Rug gedeelte met een hendel verstelbaar, Beide Beeng edeelten met een hendel verstelbaar, Kantel functie met een hendel verstelbaar.( Alleen zitting kan in kantel stand ) Kleur: Wit

Spa Chair Casandra de Luxe

De  Spa Chair Casandra de Luxe! Een geweldige luxe relax stoel voor de cosmetische verzorging. In deze stoel waant uw cliënt zich in de zevende hemel.  Deze stoel is incl. de spa taboeret die op foto 2 afgebeeld is

 

Spa Chair Canadian Woods met MP3 Muziek

De Spa Chair Canadian Woods met mp3.  deze stoel is een fantastische relax stoel voor de cosmetische voetverzorging. Ook heeft deze spa chair een massage unit in de rug door lucht aangedreven.Deze stoel is incl. de spa tabouret die op foto 2 afgebeeld is.

137

Warmte Deken Fleece

Warmte Deken Fleece. Dubbel Laags.

Afmeting: 180 cm x 240 cm. Kleur: Wit.

280002

Opstapje Wit

Opstapje Wit.

Handig opstapje voor als uw behandelstoel net iets te hoog is om makkelijk in te kunnen stappen. Uw cliënten zullen het zeer waarderen als dit hulpje in uw salon aanwezig is.