Beauty Apparatuur Divers / Beauty Salon Equipment

!
110005

Hot Towelwarmer LITTLE JOHN

De Little John van Pedicurepunt is ideaal voor de kleinere praktijk. De Little John kan ongeveer 10 doekjes tegelijk verwarmen. 

110023

Hot Towelwarmer BIG JOHN

Hot Towel warmer BIG JOHN.Ideaal voor het verwarmen van gezichts kompressen en het verwarmen van gasten doekjes. De BIG JOHN kan ongeveer 24 doekjes tegelijk verwarmen

110001

Borstel Apparaat Eco 1000

Dit Borstel apparaat de ECO 1000 maakt het wel heel spannend, een top apparaat voor een lage prijs.

Dit apparaat is in snelheid te regelen.   

110007111

Ultrasonic Insluis Apparaat

Aanbieding!!! van € 259,00 - nu voor € 159,00!

De Ultrasoon bindweefsel massage apparaat is een nieuwe techniek waar u op een zeer snelle manier de huid mee kan masseren en kan laten doorbloeden. Met deze techniek (ultrasoon) kunt u ook op een geweldige manier werk stoffen insluizen op een ongekende snelle manier. Dit apparaat heeft 2 Ultrasoon koppen, 1 brede kop en 1 smalle kop.

110048

Helios 3 in 1 Vapozone, Borstel en Loupe lamp

De vapozone is zeer luxe en stabiel te noem en dit apparaat heeft een extra lange stoom arm. Het borstel apparaat is in toerental te regelen en heeft 3 borstels van geitenhaar een puimsteen en een dema quilage spons. De loupe lamp is een flat design model met een dioptrie van 3 en heeft betere licht opbrengst dan LED loupe lampen.

SlimPoint G5

Superieur Apparaat voor cellulitis behandeling. Dit apparaat word in de medische wereld gebruikt voor het weg masseren van Cellulitis en het grondig masseren van de huid. Dit apparaat is zeer geschikt voor o.a. bindweefsel massage, litteken behandeling en het doen vervagen van cellulitis. De SlimPoint is een must voor iedere professionele schoonheidssalon en massage praktijk.
110020

6 Functie Toren Six Star

Ga je voor kwaliteit dan is deze Six Star de uitkomst voor de schoonheidssalon. Dit 6 functie apparaat heeft de volgende functies: Vap, Borstelapparaat, Vacuüm,  Spray, Iontophorese. (insluisfunctie), Loupelamp rond 3 dioptrie, De instellingen van de iontophorese zijn digitaal. Een technische hoogstandje met een hoog design gehalte.

110029

WindPoint

De nieuwe sensatie op het gebied van elektrocoagulatie en voordelig in aanschaf! De WindPoint is ontwikkeld voor de schoonheidsspecialist en Huid therapeut. Met dit apparaat kunt u middels elektrocoagulatie (elektrische methodiek) de onderstaande aandoeningen van de menselijke huid behandelen. Fibromen (Steel wratjes), Dermatosis Papulosa Nigra, Teleangiëctasieën (chronisch verwijde haarvaatjes)en Spidernaevus (een soort spinnetje van bloedvaatjes) .

341

Meerfunctie apparaat "QUINTET DUO"

QUINTET DUO met de volgende 6 High Design Functie's:
 
Borstelapparaat., Spray, Woodlamp, Ultra Flat Loupelamp, Vapozone met Ozon en Watten houder voor Etherische Olie.

Prachtig verwerkt In zilver design met witte accenten.

Deze prijs is incl. verzending.

Kijk bij Details voor een uitgebreide functie omschrijving van dit High Design meer functie apparaat.

610211

Steriele Naalden Voor de Windpoint

Steriele Naalden Voor de Windpoint.

Per stuk steriel verpakt.

110047

Q for Life Super Center 10 in 1

Is het meest ultieme apparaat wat verkrijgbaar is en heeft de meeste functies in een ultra moderne behuizing zoals: Kruiden vap, Loupe lamp, Borstel apparaat, Vacuüm, Spray, Hoogfrequent, Iontophorese, Hot & Cool Hammer, Derma brassie, Skin scrubber, Wat deze toren bijzonder maakt is de dermabrassie functie en de skinscrubber functie en natuurlijk de hot cold hammer.

MEGALIGHT Therapie

Een licht therapie apparaat van topklasse! 3 kleuren licht voor het spectaculair verbeteren van de huid. Acne verdwijnt als sneeuw voor de zon na een 20 x een kuur. Collageen word aangemaakt in een snel tempo zodat uw huid er weer fris en jong uitziet. Deze 3 fantastische eigenschappen zijn samen gevat in dit fantastische apparaat.

110028

Endomega Slimming and Shaping

Voor meer uitgebreide informatie of uitleg over dit artikel neemt u dan contact met ons, wij geven u graag meer informatie over dit geweldige apparaat. 

 

110041

Draagbare Hoog Frequent Apparaat

Een mooi en handzaam hoog frequent apparaat voor acne behandeling en voor het stimuleren van de doorbloeding van de huid. Dit apparaat word geleverd inclusief 3 elektrodes en een handig opberg koffertje.

 

 

110035

AirMega Luchtzuiverings Apparaat

U wil u cliënten in een schone salon/ruimte laten vertoeven? De AirMega zuivert iedere ruimte van onaangename luchtjes door middel van een koolstof filter systeem. Dit systeem zuivert de lucht tot in het kleinste detail. Met een ozon functie om de aanwezige schimmels c.q. bacteriën uit de lucht te zuiveren en te vernietigen. U kunt het apparaat instellen op 1, 2, 4 of 8 uur lucht zuiverenDit apparaat word geleverd met een afstandsbediening maar is ook op het apparaat zelf te bedienen.

1100001

Spectaculaire Hoofdmassage Apparaat DREAMFOREST

De Dreamforest is zeer vernieuwend in de branche. Dit apparaat kan u hoofdpijn weg masseren in enkele minuten!!!  Heeft u last van stress? De Dreamforest doet u stress vervagen in enkele minuten. Door middel van luchtdruk kussentjes Met infrarood warmte, acupressuur en oosterse klanken, U kunt het allemaal zelf instellen.

108

Massage Apparaat

Massage Apparaat elektrisch.
110021

Infrarood Verwarmings Deken

De ideale stoelverwarming passend voor elke behandelstoel. Deze infrarood deken kunt u op 2 standen verwarmen door middel van een handige schakelaar. Deze verwamingsdeken kunt u makkelijk verbergen onder een badstof behandel stoelhoes.

110007104

Skin Tester

Skin Tester.

Met deze skin tester kunt u het vochtgehalte van de huid meten.

Hiermee kunt u bepalen welke crème er nodig is om het vochtgehalte weer op een normaal niveau te kunnen brengen.

110039

Woodlamp Huid Analyse

 

Met deze lamp kunt u een perfecte huid analyse maken.

De speciale blacklight lamp verklapt elk huidtype zonder enige moeite.

107

Borstel Apparaat op Batterijen

Borstel Apparaat op Batterijen.

Batterijen niet inbegrepen.

Met diverse hulpstukken.

110049

Borstel Apparaat op Batterij

Mooi professioneel design borstel apparaat die aangedreven word door 4 AA batterijen. Dit apparaat is tevens waterproof en kan onder de douche gebruikt worden. De afgebeelde accessoires worden meegeleverd.

 

84

Micro Needle Roller 0,2 MM Steriel Verpakt

Micro Needle Roller.

0,2 MM

Steriel Verpakt.

 

85

Micro Needle Roller 0,5 MM Steriel Verpakt

Micro Needle Roller.

0,5 MM

Steriel Verpakt.

86

Micro Needle Roller 1,0 MM Steriel Verpakt

Micro Needle Roller.

1,0 MM

Steriel Verpakt.