REPARATIES ONDERHOUD PEDICUREMOTOREN

Pedicurepunt is een Officieel Podomonium® Servicepunt en heeft haar eigen technische dienst met ervaren gekwalificeerde monteurs, welke erkend zijn door Podomonium® als professionele service en reparatie monteurs. Hierdoor bent u verzekerd dat het onderhoud en de reparaties aan uw pedicure motor snel, professioneel en vakkundig word uitgevoerd. Zodat u uw pedicure motor weer snel tot uw beschikking heeft.

Onze technische dienst heeft zich gespecialiseerd en is erkend door Podomonium als officieel Podomonium Service en reparatie punt.

Wij repareren en doen het onderhoud van vele andere merken pedicuremotoren.

Bij twijfel of wij een reparatie of onderhoud aan u pedicuremotor kunnen doen, vragen wij u om contact met ons op te nemen om misverstanden te voorkomen.

E-mail info@pedicurepunt.com of bel 020-7767635 voor België +31207767635

U apparatuur voor onderhoud of reparatie opsturen?
Pedicurepunt
Millingenhof 131
1106KJ Amsterdam
Nederland

Wilt u liever uw motor brengen en afhalen mag dat ook, maar alleen op afspraak.
Voor Amsterdam en omstreken hebben wij ook een haal en breng service.
Kosten voor het halen en brengen van uw motor binnen de ring van Amsterdam zijn de kosten € 25.00 excl. btw. En buiten de ring van Amsterdam in overleg.
Het kan ook dat u alleen uw motor wil laten brengen of ophalen, hiervoor rekenen wij dan de helft.

ONDERHOUD:
Het is natuurlijk vervelend wanneer een pedicure motor ermee stopt en deze gerepareerd moet worden.
Dit gebeurt meestal op de meest ongunstige momenten. Bijv. als u aan het werk bent en brengt vaak "onnodige" kosten met zich mee. Deze onnodige kosten kunnen vaak voorkomen worden als u uw motor jaarlijks voor een onderhoudsbeurt( servicebeurt) aanbied.

Bij een dergelijke servicebeurt kijken wij de machine na op gebreken en eventuele zichtbare aankomende gebreken en word uw motor van binnen gereinigd. Ook de micromotor van het hand stuk wordt uitvoerig gecontroleerd, gereinigd en indien nodig worden de lagers en koolborstels vervangen om uitval tijdens uw werkzaamheden zoveel als mogelijk is te voorkomen.

Dergelijke reparatie worden tenzij vooraf anders besproken, alleen uitgevoerd met toestemming van u en worden de kosten vooraf aan u gemeld. Door deze controle/servicebeurt beperkt u onnodige hoge reparatie kosten en het uitvallen van uw machine tot een minimum.

U wilt natuurlijk uw pedicure motor weer zo snel als mogelijk tot u beschikking hebben en daarom is ons streven om motoren Afhankelijk van de tijd van binnenkomst dezelfde werkdag of uiterlijk de volgende dag retour te zenden zodat u deze weer zo snel als mogelijk ter beschikking heeft.

REPARATIES:
U pedicuremotor is ermee gestopt of werkt niet meer naar behoren.
Dan kunt u uw motor ter reparatie aanbieden, dan gaan wij onderzoeken wat de eventuele problemen zijn en wordt er contact met u opgenomen wat het probleem is en welke kosten dit met zich meebrengt om deze te repareren.

Mocht u besluiten om welke reden dan ook de machine niet te laten repareren, brengen wij u ook geen onderzoekskosten in rekening en kan u uw motor weer ophalen of sturen wij deze weer retour.
Bij het retour zenden betaald u alleen de verzendkosten.

GARANTIE:
Op de onderdelen die vervangen zijn en de reparaties die gedaan zijn door ons Service en Reparatie Punt heeft u
3 maand volledige garantie. Uitgesloten van garantie is dat wanneer er een defect is ontstaan door onjuist gebruik.

LEEN PEDICURE MOTOR:
Het kan natuurlijk voorkomen dat u uw pedicure motor gewoonweg niet kunt missen.
Dan is er de mogelijkheid om in overleg met u en Pedicurepunt een leen motor mee te krijgen.

Pedicurepunt kan hiervoor in overleg met u een borg vragen welke u terug krijgt bij het inleveren van het leen toestel. Voor het uitlenen van een Pedicure motor rekent Pedicurepunt geen kosten.
Tenzij u de motor niet op de afgesproken datum heeft ingeleverd, of dat er een defect is ontstaan door onjuist gebruik, "kunnen" wij u hiervoor kosten in rekening brengen.

 

 

PRIJZEN PODOMONIUM® PEDICUREMOTOREN:
Wij rekenen geen onderzoek kosten. Ook als u besluit uw apparatuur niet te laten repareren.
Mocht u besluiten om welke reden dan ook om Bijv. uw motor niet te laten repareren rekenen wij alleen de verzendkosten om uw motor retour te sturen tenzij u de motor zelf ophaalt.


Servicebeurt € 50.00- excl. Btw.

Servicebeurt plus nieuwe Koolborstels in micro motor plaatsen € 75.00- excl. Btw.

Voor alle overige reparaties geld prijs opgave vooraf!

E-mail info@pedicurepunt.com of bel 020-7767635 voor België +31207767635

 

 


 

 

Servicebeurt

3031965