Hars Patronen
!
510203

Hars Patroon Azuleen Lichaam

Hars patroon azuleen geschikt voor de hars apparaten dubbel en enkel. Deze azuleen patroon is zeer geschikt voor de gevoelige huid en heeft een goede trek kracht. De brede roller is uitermate geschikt voor de benen. Kenmerken: Hars patroon azuleen, Breed.

 

510201

Hars Patroon Naturel Lichaam

TIJDELIJK NIET LEVERBAAR

Hars patroon naturel lichaam  is geschikt voor het enkele en dubbele hars apparaat.

Dit product is geschikt voor de normale huid en heeft een prima trek kracht. Dit  patroon is voor het harsen van de benen.

 

510207

Hars Patroon Choco Gold Lichaam

Hars patroon Choco Gold lichaam is geschikt voor het enkele en dubbele hars apparaat. Dit product is geschikt voor de normale huid en heeft een prima trek kracht. Dit patroon is voor het harsen van de benen. Kenmerken: Lichaam.

 

510204

Hars Patroon Mokka Lichaam

Hars patroon Mokka lichaam is geschikt voor het enkele en dubbele hars apparaat. Dit product is geschikt voor de normale huid en heeft een prima trek kracht. Dit patroon is voor het harsen van de benen.

 

 

510202

Hars Patroon Azuleen Gezicht

Hars patroon azuleen gezicht / bikini lijn. Deze hars patroon is zeer geschikt voor het harsen van het gezicht en de bikini lijn. Deze azuleen patroon is zeer geschikt voor de gevoelige huid en heeft een goede trek kracht. Dit patroon is voor de gevoelige huid en heeft een smalle roller. Hars patroon Azuleen Gezicht is geschikt voor het enkele en dubbele hars apparaat.

510200

Hars Patroon Honing Gezicht

Hars patroon Honing Gezicht is geschikt voor het enkele en dubbele hars apparaat. Harspatroon Honing voor het gezicht.

Dit hars patroon is zeer geschikt voor het harsen van het gezicht en de bikini lijn. Deze patroon heeft een smalle roller.

 

510410

Bescherm kapje voor Hars patronen

TIJDELIJK NIET LEVERBAAR

Bescherm kapje voor Hars patronen.

Kenmerken:

  • Kunststof.
  • Wit.
  • Herbruikbaar.
510411

Kartonnen Cover voor Harspatronen

Kartonnen Cover voor Harspatronen.

Voor het makkelijker vasthouden van de harspatronen als u deze niet in het apparaat kunt laten zitten.

Inhoud: 10 stuks.

510405

C&E Harspatroon Azuleen

C&E Harspatroon Azuleen

Handige na vulling hars patroon t.b.v. het Clean & Easy systeem. Deze vullingen zijn zonder rollers. Rollers zijn apart te bestellen. Kenmerken: Azuleen.

510406

C&E Harspatroon Naturel

C&E Harspatroon Naturel

Handige na vulling hars patroon t.b.v. het Clean & Easy systeem. Deze vullingen zijn zonder rollers. Rollers zijn apart te bestellen. Kenmerken: Naturel.