Paraffine Baden en Paraffine / Paraffin Wax

Paraffinepakking ter ontspanning en verzorging.

Vooraf worden de handen gescrubd en ingesmeerd met bv.een collageen crème. De handen worden daarna in een paraffine bad gedompeld en daarna afgedekt met plasticfolie en wanten. Door de warmte gaan uw poriën openstaan, en wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Daarnaast zorgt het voor een intens gevoel van ontspanning dat dagenlang aan kan houden. Na 15 minuten inwerktijd wordt de paraffine pakking verwijderd en voelt uw huid soepeler, zachter en elastischer aan. Bovendien zien de behandelde lichaamsdelen er verzorgder uit en ruiken ze heerlijk.

!
570012

Paraffine Bad Model Klein

Tijdelijk uitverkocht!!

Paraffine bad model Klein
.
Mooi en handzaam paraffine bad voor de manicure en pedicure. Tevens is geschikt om gezichts gazen in te dompelen voor een paraffine gezichts masker. Dit paraffinebad kan een voetmaat aan van maar liefst maat 41.
 

Aanbieding van € 39,95- Nu voor slechts € 25,00-
570011

Paraffine Bad Model Middel

Paraffine Bad Model Middel.

Mooi en eenvoudig te regelen paraffine bad. Dit bad is zeer populair in de voet en hand verzorging.

Inhoud 3 liter.  

570010

Paraffine Bad Model Groot

Paraffine Bad Model Groot. Mooie en degelijke paraffine bad met regelbare thermostaat.

Dit bad kan zowel voor handen als voeten gebruikt worden.

Inhoud bad 4 liter.  

570009

Sliced Pear paraffine

Sliced Pear  Een nieuwe generatie paraffine. Deze paraffine is met de meest exclusieve ingrediënten samengesteld.  Inhoud 1000 ml. 

570002

Whipped Peach Paraffine

Whipped Peach Een nieuwe generatie paraffine. Deze paraffine is met de meest exclusieve ingrediënten samengesteld. Inhoud 1000 ml.

570001

Fresh Tea Tree Wax Paraffine

Fresh Tea Tree wax paraffine van Xing is geweldig voor de voeten. Deze paraffine heeft een hoog tea tree gehalte voor de ongezonde voet en.heeft een therapeutische werking. Inhoud 1000 ml.

570004

Lavender Forrest Paraffine

Lavender Forrest Paraffine Een nieuwe generatie paraffine. Deze paraffine is met de meest exclusieve ingrediënten samengesteld.    Inhoud 1000 ml.

570005

Strawberry Splash Paraffine

Strawberry Splash Paraffine Een nieuwe generatie paraffine.Deze paraffine is met de meest exclusieve ingrediënten samengesteld. Deze heerlijke melange van aardbeien is helemaal nieuw in ons assortiment. Inhoud 1000 ml.

570003

Banana Flip paraffine

Banana Flip paraffine Een nieuwe generatie paraffine. Deze paraffine is met de meest exclusieve ingrediënten samengesteld. Deze paraffine heeft een tropisch tintje en een heerlijke bananen geur. Inhoud 1000 ml.

570006

Tutti Frutti Paraffine

Tutti Frutti Paraffine Een nieuwe generatie paraffine. Deze paraffine is met de meest exclusieve ingrediënten samengesteld. Deze Tutti Frutti paraffine heeft zijn naam te danken aan de geweldige blend van fruit essences zoals banaan, aardbei, peer en peach. Inhoud 1000 ml.